Nooit te oud om te leren

Ik ga het doen, de politiek in. Nee, niet bij Geert, Mark, Emile of Jesse, maar bij Harrie in Helmond.

Het vormgeven en het hoe en wat moet ik nog even bekijken maar ik heb mijn eerste stap gezet. Mijn persoonlijke doel is in de raad, maar daar ga ik niet zo maar zitten. Eerst maar eens vanaf de zijkant meedenken, helpen en vooral mijn stem vorm gaan geven. Jullie weten dat ik overal wel wat van weet en als ik het niet weet, weet ik het heel snel wel. Dus zal lastig worden om een bepaalde richting te kiezen en vorm aan te geven. Want ja ik ben natuurlijk van de feestjes, maar ik ben ook voor de broedende ijsvogel. Ik ben niet van het handje ophouden maar als het niet anders kan moet het wel mogelijk zijn. Onnodig zorgen is niet nodig, maar zorg daar waar het nodig is wel. En zo zijn er een heel scala aan dingen die mij interesseren en waaruit ik keuzes moet gaan maken.

Uiteraard ligt sociaal mij beter dan droge cijfers. Ben toch een mensen mens, maar die droge cijfers heb je wel nodig om te verwezenlijken wat je wil. Ik ga dus maar eens wat meelopen her en der. Wat ik zeker wil gaan aankaarten is de website, die mag wel eens up to date. Misschien social media een stuk uitbreiden, we leven tenslotte in een digitaal tijdperk en als partij kan je daar niet in achterblijven als je een bepaald doel voor ogen hebt. Genoeg uitdagingen dus.

Als mooie aanvulling voor mezelf kan ik dan weer bloggen over het hoe of wat en zo kunnen jullie weer een beetje meekijken in de keuken. Uiteraard blijf ik mezelf en zal nooit alles wat ik wil, denk en in gedachten had, gerealiseerd worden. Maar kom op ,zomaar zonder strijd ten onder, ben ik ook niet het type voor. En als ik ergens voor ga, loop ik mezelf ook wel eens voorbij, dus een mooi leer moment voor mezelf. Ik heb er zin an, dus we gaan ervoor. Je bent echt nooit te oud om te leren .

One thought on “Nooit te oud om te leren”

Reacties zijn gesloten.