Daar ga je dan….

Omdat ik al een tijdje me bezig hou met allerlei zaken die zich zoal voordoen in de media of dagelijks leven en daarmee probeer mijn mening in te uiten, zonder dat het kwetsend is voor anderen (enige uitzondering is pedofiele, daar kan ik niet anders dan walging en vreselijke dingen over kwijt). Ik heb liever een stevige discussie over hoe het anders / beter kan of ik het nou zo anders zie dan anderen of zien anderen het anders dan ik. Ik probeer met mijn verhaaltjes (zoals ik ze het liefste noem) mensen te inspireren, motiveren of gewoon laten nadenken. Soms ben ik scherp, soms melancholiek en soms een heleboel andere dingen. Maar ik schrijf wat ik denk en ik schrijf hoe ik het zeg. Hate me or love me. Maar ik heb het gedaan, een van mijn dromen ben ik hiermee aan het verwezenlijken. Voor mezelf, kijken waar het schip strand of op grote hoogte of gewoon lekker dichtbij huis. Daar ga ik dan, de grote wijde wereld in. Met liefde voor iedereen.

dolfijn

2 thoughts on “Daar ga je dan….”

  1. Gefeliciteerd Ghis!! Succes xx

    Klein dingetje over pedofilie: net als homofilie kun je daar als mens niets aan doen, je hebt het of niet…hoe erg is het voor je als je daarmee ter wereld komt? Pas als je aan kids komt wordt het, ook in mijn ogen, pervers. Maar toch één om over na te denken vind ik

    1. Tnx Astrid, snap ik, alleen een pedofiel richt zijn “behoefte” op de zwakste van ons namelijk kinderen en zodra je die positie van “machtsmisbruik” gaat gebruiken ben je voor mij geen snip voor de neus waard. Een kind heeft dan levenslang en de dader een paar jaar…..

Reacties zijn gesloten.