Linda lijnt doel met een doel

Linda de Mol gaat lijnen. Ze heeft een ongezond BMI. De tv vrouw doet dat met ons allen en laat ons meegenieten van haar strijd tegen de kilo’s. En daar zet ze een geld bedrag voor Giro 555 tegenover. Zooooo en dan gaat het los.

Het is een mooie vrouw, totaal niet te dik, waarom aan Giro 555 en de meest haatdragende uiteenlopende verwijten slingeren weer eens over het net.

Jeetje als je beroemd bent krijg je een hoop shit over je heen en als onbekende maar wel jou fb vriendin zegt dat ze gezonder gaat leven en proberen wat kilo’s kwijt te raken, wensen we haar allemaal het beste, vooral volhouden en nieuwsgierig kijken we mee, hoe doet ze dat? Maar nee Linda de Mol weegt 82 kilo en shit happens!!

Ik vind het geweldig wat ze doet, bij een ongezond BMI moet je afvallen om gezond te blijven. Wat ze doet is geen crashdieet, waarbij de kilo’s er zo weer aanzitten, maar gezond en verantwoord, wat extra sporten en vooral het snaaiwerk en sneukelen vermijden. En dat is niet makkelijk. Doordat zij een kijkje achter haar schermen laat zien, word Linda de Mol een vrouw als elk ander. Een van ons zeg maar. Niet de vrouw op tv, maar de vrouw die haar hulp zoekt bij al die onbekenden, al die vrouwen die net als zij in de gevarenzone zitten qua BMI. Hoe geweldig is dat. Iedereen kijkt er naar en we kunnen allemaal aansluiten, gratis voor niks, mee gluren anoniem achter pc, telefoon, tablet etc. Gewoon voor de lol of om ook gemotiveerd mee af te vallen . En 5 kg meer of minder Linda de Mol is een prachtig mens, die net als ieder ander gewoon mens is. Haar streven is om 5 kg eraf te krijgen, zodat haar BMI uit de gevaren zone is. En voor elke kg geeft ze € 5000,- aan Giro 555. En dan kan je niet eens zijn met haar schenkingsdoel , maar dat is haar keuze. Had ook de voedselbank kunnen zijn, maar waarom dan niet de kindervoedselbank. Welke keuze ze hierin ook gemaakt had, wij moeten er nu eenmaal over zeiken en daardoor streven we weer eens het doel voorbij. Gezond BMI draagt bij aan een gezonder leven. En je druk maken over waar zij haar geld aan uitgeeft, heeft totaal niets te maken met onze manier van leven, maar hoe zij denkt goed te doen. Dus als wij ons met die kilo’s bezig houden, voor ons eigen doel, laat haar zich dan met haar centen bezig houden voor een goed doel. Dan bereiken we samen ons doel. Gezondheid boven alles. En als je net als Linda, meedoet of al bezig was met de kg strijd, hou vol!! Misschien is 5 kg niet genoeg voor jou, probeer het dan nog langer vol te houden, voor jezelf, voor een gezonder leven.

Je kan het!!!